Вижте какво ще разказва тя на зрителите в типичния й шеговит стил

Новата рубрика на актрисата Здрава Каменова ще бъде всеки петък в предаването „На кафе”.  Тя ще забавлява зрителите чрез истории, разказани със закачка и хумор.

В първото си участие,  актрисата шеговито  коментира различните архетипи жени, които могат да се видят на българското Черноморие.

„Първият тип жени е многодетната майка.  Тя отива на плажа преди изгрев слънце и преди спасителя. Разпъва чадър, но ако има много деца , тя започва да кове навес. След това изкопава плитък залив за най-малкото дете, за да не се удави. След това отива бързо да вземе децата. По пътя изпържва 3 кг. мекици, пет тона пържени филии. След това взима децата и започва да ги пренася едно по едно. После пренася кофички и лопатки. Накрая пренася и собствения си съпруг. Преди това, многодетната майка е била на курс по нестинарство, за да може да преминава безопасно по горещия пясък”, разказа актрисата Здрава Каменов.

Отново в шеговит стил, Здрава Каменова разказа в предаването и какво представлява втория тип жена, която може да бъде забелязана на Черноморието.

„Това е инфлуенсърката. Тя отива на бара направо, за да се снима. Тя затова е отишла. След това, тя сменя тоалета си- вечерен тоалет, въпреки че е сутрин. Има и трети кръг, когато облича народна носия, за да се снима отново.”

Третият тип, която описа актрисата, е жената „статуя”. Тя си седи на шезлонга и не мърда. Единствено може да се смени позата - от гръб по корем.

„Четвъртият тип е био, екожена. Тя се грижи за природата. Тя не използва пластмаса. Тя си е взела за плажа стъклена чаша, стъклена топка и стъклен надуваем дюшек”, казва още Каменова.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.