Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В днешния епизод на телевизионната игра „Голямото преследване“ ще проследим преследването на знания между участниците и Преследвача. Новите състезатели, които влизат в играта са:

Таньо Кацаров, който завършва успешно специалност „Машиностроене” и мечтае да посети Венеция. Той има афинитет към математиката и е горд притежател на черен колан, трети дан в стил киокошин карате. Дали Таньо ще успее да стане шампион и на ринга на знанието?

Бизнесмен, футболист, екскурзовод и финансист застават срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Йордан Тошев е управител на магазин от известна верига за хранителни стоки. По душа, Йордан е пътешественик и мечтае да обиколи света. Заветната му цел е да посети Южна Америка. Устремен е към сумата от 50 000 лв., за да сбъдне желанията си. Ще успее ли, предстои да видим в предаването тази вечер.

Антония Динова е майка на момче. Обича да танцува и спортува. Завършила е специалност за производство на мебели, но съвременните модни тенденции я понасят към сферата на красотата. Сега Антония разкрасява жени с оформяне на педикюр и поставяне на мигли. Участничката има нужда от нова кола и парите за нея планира да спечели от „Голямото преследване”.

Художник, оптик, служител на летище и инспектор се впускат в преследване на знания и пари в „Голямото преследване“

Тома Томов е на 30 години. Роден е във Варна, но живее и работи в САЩ от шест години. Той е професионален музикант и може да свири на гайда. Открива майстора в себе си, като умее да се справя със стъпките от шпакловане на стени, през лепене на плочки до ремонт на контакти. Сигурни сме, че Тома гори от желание да зазида със знания Преследвача, но дали ще го направи?

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците? Кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.