Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В днешния епизод на телевизионната игра „Голямото преследване“ ще видим нови четирима участника, готови да се впуснат в преследване на знания и печалби.

Мирослав Каракашев е художник, дърворезбар, геодезист и пенсионер. Иска да спечели 10 000 лв, които да вложи в ремонт на къщата си. Дали опитът на Миро ще го отведе до мечтаната печалба?

Икономист, юрист, учител по история и строителен инженер в битка за знания в „Голямото преследване“

Емилия Вълчева е оптик. Играта я привлича повече от наградата, но в „Голямото преследване“ идва с кауза за лечение на болно дете. Надява се да остане до края на играта и да спечели добра сума, с която да помогне.

Денислав Викторов е от Варна и работи на летището в града. Интересува се от история, литература, баскетбол. Казва, че играе заради тръпката от преследването, но печалба от 10 000 лв би му стигнала да пътува из Европа. Ще хване ли Дени правилния полет към финала или Преследвачът ще успее да го „свали“?

Търговец, компютърен специалист, спортен журналист и запален ловец в битка за знания в „Голямото преследване“

Камен Чолаков е инспектор по храните. Обича да чете и да помни всякакви факти. Рискът и забавлението са го накарали да се запише за участие в играта и иска да премери знанията си с Професорът.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще остане до финала и кой ще победи, гледайте „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 ч. по NOVA.

Гледайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.