Вижте какво разказа спортният журналист и ПР мениджър Инес Павлова

Тази седмица София е тенис. В зала „Арена Армеец“ се провежда тенис турнира Sofia Open 2022. Специално за „На кафе“ спортният журналист и ПР мениджър Инес Павлова разказа любопитни подробности около него.

Григор Димитров изненада децата - подавачи на топки и доброволците на Sofia Open 2022 (СНИМКИ)

„Имаме страхотно българско участие в турнира. Днес в 18 часа е голямото завръщане на Григор Димитров. Очакваме над 12 000 зрители в залата. След него на корта ще излезе Алекс Лазаров“, каза тя.

И сподели, че има информация, която обаче все още не е официално потвърдена, че в залата тази вечер може да се появи и певицата Лепа Брена.

Павлова разказа, че преди дни се е провело Players Party. „То беше в много тесен кръг. На него присъства и Григор Димитров. Поли Генова и Маги Джанаварова имаха изпълнения на живо. След тях Димитров си припомни емоцията от срещата с българската публика – снима се с абсолютно всеки. Беше изключително дружелюбен. Имаше и огнено шоу, от което част от чужденците се изплашиха“, посочи тя.

Мария Бакалова става посланик на Sofia Open 2022

Запитана дали има някакви особени претенции от състезателите по време на престоя им в София тя отговори, че те са изключително стриктни по отношение на храната. „Спазват изключително стриктни режими. Следят точно и за това кога ще се направи дадена тренировка и кога ще се загрее. Нямат по-специални изисквания. В България им харесва“, коментира Павлова.

Повечето не са довели половинките си, колкото и странно да звучи това“, добави тя.

Още по темата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.