Премиерата на новия спектакъл на режисьора Бойка Велкова е на 1 октомври в Сатиричния театър

„Постоянната съпруга“ е най-новият спектакъл на режисьора Бойка Велкова. Премиерата му е на 1 октомври в Сатиричния театър „Алеко Константинов“.

Илияна Лазарова с покана за театър на пиесата „Одървеният“ (ВИДЕО)

Постановката е блестящ пример за пикантна комедия на интригата, в чийто център е неминуемият любовен триъгълник. Действието се развива стремително, изпълнено с неочаквани ходове и още по-изненадващи обрати, които предизвикат истинско изумление и ведър смях.

„Представлението е много красиво, защото е в стил ар деко. Това е един много вълнуващ стил от 20-те и 30-те години на миналия век. Благодарни сме на Нина Пашова, която е художник на костюмите и сценограф“, каза Бойка Велкова.

Предложение за брак на сцената на театър „Сълза и смях“ (ВИДЕО)

„Съмърсет Моъм е бляскав автор, който използва изящен език, много ирония и самоирония, както и неочаквани финали. Една от нашите интриги е любовният триъгълник. В центъра на пиесата стои постоянната съпруга, която се бори за себеизява и професионална реализация“, добави тя.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.