Вижте какво сподели той за „На кафе“

Как хореографът Атанас Месечков прекара лятото и къде е пътешествал с любимата му Кремена – за това разказа самият той в интервю за „На кафе“.

„След прекараното лято с децата, с жена ми направихме една голяма обиколка с колата. Тръгнахме оттук, стигнахме до Франция и за 12 дни сменихме 11 различни хотела“, сподели Месечков.

Атанас Месечков – за семейството и танците

„Най-впечатляващи за нас бяха Портофино и Комо – места, които искаш да посетиш, а след това да повториш и да потретиш. Енергията, която присъства в тях, е уникална“, добави той.

Хореографът разказа още, че предпочита да пътува с автомобил, отколкото със самолети. „Имам лека фобия от тях. По-изморително е да пътувам със самолет, отколкото с кола“, каца Месечков.

„Най-впечатляващото от лятото беше това, че направих второ предложение на жена ми и този път успях да я изненадам. Ще планираме за следващото лято да си направим малка сватба в тесен кръг“, разкри още той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.