Херцозите на Съсекс с бляскава поява преди премиерата на дългоочаквания документален филм за живота им

Принц Хари и съпругата му Меган събраха погледите на червения килим на церемонията по връчването на наградите „Ripple of Hope” („Пулсът на надеждата”) в Ню Йорк. Те са основани от организацията за човешки права, учредена от Робърт Кенеди.

СНИМКИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ВИЖТЕ ТУК

Херцозите на Съсекс получиха приз за усилията, които полагат за поддържане на расовата справедливост и психичното здраве чрез тяхната фондация „Archewell”.

Меган блесна в красива бяла рокля с голи рамене, което накара много модни експерти за пореден път да я сравнят с принцесата на Уелс Кейт. Тя се появи с тоалет с подобна кройка по време на визитата ѝ в Бостън преди дни.

На церемонията присъства и актьорът Алек Болдуин. На въпрос за това какво мисли за отказа на Хари и Меган от кралските им задължения във Великобритания той отговори с чувство за хумор: „Браво на тях! Понякога и на мен ми се иска да тръгна по нов път в живота си. Бих могъл да им стана шофьор, например”.

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Хари и Мегън пуснаха трейлър на документалния филм за любовната си история

Светската поява на Хари и Меган идва само ден преди премиерата на документалната поредица на Netflix, в която двойката разказва за семейния си живот. В един от трейлърите принцът казва, че членове на британското кралско семейство редовно разказват в публичното пространство истории един за друг, което Хари определи като „мръсна игра“. Тези кадри още повече засилиха спекулациите за онова, което вероятно ще се чуе за кралските особи в дългоочаквания филм.

Първите три епизода от поредицата ще бъдат достъпни в четвъртък, съобщи услугата за стрийминг.

Откакто Хари и Меган се оттеглиха от кралските си задължения преди две години и се преместиха да живеят в Калифорния, те отправиха остри критики към британската монархия. Имаше и обвинения в прояви на расизъм, които семейството на Острова отхвърли.

В свои интервюта в последно време Хари многократно намекна, че в момента почти не общува с фамилията, включително с баща си крал Чарлз и по-големия си брат принц Уилям.

Принц Хари се облече като Спайдърмен, за да окуражи сираци

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.