Той управлява над 5000 „поданици“ в своето кралство, което печата собствени пари

Някои деца мечтаят да станат крал или кралица, когато пораснат, но Петър Първи наистина го е осъществил.

По-рано известен като Петер Фицек, самоназначилият се крал се е нарекъл владетел на "Königreich Deutschland", което се превежда като Кралство Германия.

Неговото управление започва, след като се опита и не успя да бъде избран за кмет и за депутат на парламента в Германия; събития, за които той твърди, че не са му оставили друг избор, освен да създаде собствена империя.

Уилям, Кейт и децата им публикуваха семейната коледна картичка (ВИДЕО)

Крал Петер завладя замък в германската провинция и се закле на поста си преди около 10 години, като стана един от приблизително 21 000 германци, които разузнавателните агенции нарекоха „Reichsbürger“ или гражданин на Райха.

Райхсбургерът обхваща няколко различни групи, но като цяло се отнася до теоретиците на конспирацията, които не са съгласни с модерното правителство на Германия.

Той управлява над 5000 „поданици“ в своето кралство, което печата собствени пари, има собствен флаг и дори печата свои лични карти за жителите.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.