В мрежата продължават да се разпространяват конспиративни теории, че певицата е държана в плен

В интервю за таблоида TMZ Сам Асгари отговори на слуховете, че контролира съпругата си Бритни Спиърс. „Дори нямам контрол върху това, какво ще ядем на вечеря“, пошегува се Сам и добави, че разбира защо почитателите на певицата са притеснени, защото тя е преживяла много трудности в миналото: „Те просто искат да я защитят и по този начин да покажат, че са отдадени поддръжници."

Въпреки че през 2021 г. Бритни най-накрая беше освободена от попечителството на баща си Джейми Спиърс, който контролираше личния й живот и финанси в продължение на 13 години, в мрежата продължават да се разпространяват конспиративни теории, че певицата е държана в плен. Феновете на поп дивата следят внимателно социалните й мрежи и забелязват много странности – например това, че не във всички видеа се виждат татуировките на звездата, а публикуваното съдържание е подозрително едно и също. Има версия, че двойничка на Бритни е заснета в социалните мрежи. Някои дори смятат, че певицата е мъртва.

Памела Андерсън разби сърцето на Дядо Коледа

За последно Бритни Спиърс се появи на публично място преди няколко месеца, на сватбата си със Сам Асгари. Тогава на събитието присъстваха много звездни гости - Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес. Оттогава обаче Бритни не се е виждала с нито една от знаменитостите - поне не по такъв начин, че обществеността да разбере за това.

Наскоро Джейми Спиърс даде първото подробно интервю от 10 години, в което разказа как е протекло настойничеството на дъщеря му. Според него, ако не беше той, Бритни вероятно вече нямаше да е жива. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Източник: БГНЕС