Вижте тоалетите на звездите

С много блясък в Бевърли Хилс се проведе церемонията по връчването на американските филмови награди „Златен глобус”. Те се смятат за показателни за това как ще протече и раздаването на наградите „Оскар” през март. Но освен това се очакват с нетърпение, защото показват и модните тенденции сред звездите за предстоящия сезон на раздаване на награди.

Вижте тоалетите на звездите от червения килим на наградите „Златен глобус” в ГАЛЕРИЯТА НИ. 

Сезонът на наградите е вече тук, а "Златните глобуси" се завърнаха към позабравения си блясък. След като миналата година церемонията се състоя онлайн заради скандали свързани с корупция и расизъм, този път червеният килим в хотел Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс заблестя отново изпъстрен с холивудски звезди.

Аня Тейлър Джой беше номинирана за образа й във филма „Менюто“. Тя беше избрала тоалет на модна къща Диор от две части – бюстие и пола в бледо жълто

Актрисата Джесика Чъстейн спечели сърцата на модните критици с прозрачна рокля на Oscar de la Renta, инкрустирана със скъпоценни камъни. А деколтето й е просто пленително.

Звездата от "Черната пантера" Летисия Райт беше спряла своя избор на рокля цвят изгорял портокал на Prada.

Мишел Йео получи Златен глобус" за най-добра актриса в игрален филм - мюзикъл или комедия за изпълнението ѝ във "Всичко навсякъде наведнъж". Но според модните критици за роклята ѝ на Armani също заслужава статуетка.

Лили Джеймс се открояваше с впечатляваща рокля по поръчка на Atelier Versace . Звездата превъплатила се в образа на Памела Андерсън в сериала „Pam & Tommy“ определено беше след най-сексапилните знаменитости.

Рокля от черно кадифе и бяла бродерия на Louis Vuitton беше изборът на Ана де Армас. Тя беше номинирана за образ ай на Мерилин Монро във филма „Блонд“

Актрисата от Топ Гън: Маверик“ Моника Барбаро също беше заложила на червения цвят в тоалет от тюл на модното дуо Долче и габана.

Актрисата Мили Алкок, която беше номинирана за сериала "Домът на дракона" пристъпи на червения килим във великолепна прилепнала по тялото черна рокля на Givenchy със сребърни декорации и дълбоко деколте. Визията й беше допълнена с елегантни черни обувки и маникюр също в черно. Сребристите декорации на роклята й бяха съчетани с масивни сребърни пръстени, гривна и обеци.

Ема Дарси, която беше номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал - драма за "Домът на дракона" се отличаваше на червения килим в елегантен черен смокинг на модна къща Acne Studios.Визията й беше завършена с къса прическа в лилаво, черно цвете на ревера, пръстен с розово и лилав грим сякаш небрешно разпръснат по лицето ѝ.

Джена Ортега , която беше номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал - комедия може да носи изцяло черно облекло като Уензди Адамс, но за червения килим на церемонията звездата избра нежен тоалет в телесен цвят.

Ортега носеше широка розовокафява рокля на Gucci с плисирана драперия и напластени волани от пролетната колекция на италианския лейбъл за 2023 г. – високи обувки Jimmy Choo и бижута на Tiffany & Co впечатлиха приковаха вниманието на фотографите.

Марго Роби, която беше номинирана за най-добра актриса в мюзикъл или комедия за образа й във филма "Вавилон" беше избрала елегантна рокля на Шанел. Модните критици я оприличиха на емблематичната кукла Барби, в чийто образ актрисата ще се превъплъти през юли в едноименния филм.

Дженифър Кулидж , която получи приза за най-добра актриса в поддържаща роля в минителевизионен сериал за "Белият лотос" беше избрала бляскава черна рокля Тоалетът проектиран от Долче и Габана, беше украсен със пайети Косата й беше стилизирана в леки къдрици и прибрана назад, напомняйки стилните прически от 60-те години на миналия век.

Селена Гомес, която беше номинирана за образа й във филма „Убийства в сградата“ събра всички погледи на червения килим с кадифена рокля на Valentino с висока цепка и ефектни ръкави. Визията й бе допълнена от сандали на платформа на бранда Santoni.

Още интересни галерии:

Най-красивите кралски сватбени рокли за всички времена (ГАЛЕРИЯ)

Звездите с най-скъпи рокли на червения килим (ГАЛЕРИЯ)

Най-красивите рокли от хитови филми (ГАЛЕРИЯ)

Сватбените неволи на звездите (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.