Лентата получи отличията за най-добър филм и най-добър режисьор

В Лос Анджелис се състоя церемонията по връчване на наградите на асоциацията на кинокритиците, работещи за телевизията, радиото и интернет изданията в САЩ и Канада, Събитието се проведе във Fairmount Century Plaza Hotel в Лос Анджелис, а водещ на събитието беше актрисата Челси Хедлър. Филмът "Всичко навсякъде наведнъж" на режисьорското дуо Даниъл Шайнерт и Даниъл Куан спечели водещата награда за най-добър филм. Лентата беше номинирана в 14 категории и спечели статуетките и за най-добър режисьор, най-добър монтаж, оригинален сценарий и най-добър актьор в поддържаща роля за Ки Хи Куан. СНХ: ДАНИЪЛ КУАН-режисьор

В категорията за най-добър актьор беше отличен Брендън Фрейзър за образа му във филма на Дарън Аронофски „Китът”.

Призът за най-добра актриса беше връчен на Кейт Бланшет за превъплъщението й във филма „Тар".

Индийският епос "RRR" беше избран за най-добър международен филм. Продукцията получи статуетка и за най-добра песен.

Наградата за най-добър анимационен филм отиде при "Пинокио” на режисьора Гийермо дел Торо.

С почетни призове на церемонията бяха удостоени Джеф Бриджис и Джанел Моне.

Джанел Моне получи специалното отличие #SeeHer, което се присъжда на актьори, борещи се за равенството между половете.

В телевизионните категории като най-добра драма и комедия бяха отличени продукциите "Обадете се на Сол" и "Начално училище Абът".

Наградите "Изборът на критиците" се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи за телевизията, радиото и интернет изданията, която обединява професионалисти от САЩ и Канада, както и от Асоциацията на телевизионните журналисти.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.