Вижте какво разказа тя за „На кафе“

На 28 и 29 март на сцената на Младежкия театър в София ще се състоят премиерните представления на пиесата „Граф Монте Кристо“. Част от актьорския състав е Койна Русев. В интервю за „На кафе“ тя разкри какво могат да очакват зрителите от спектакъла.

„Граф Монте Кристо“ е класика и всичко е ясно. Изненада за публиката ще бъде това какво ще се случи в нашия спектакъл, как ние сме прочели този роман, как сме уплътнили тази драматизация и как режисьорът ни е водил през тези персонажи“, каза тя.

"Омразна любов": Койна Русева и Асен Блатечки с юбилеен спектакъл (ВИДЕО)

Запитана дали когато се играе такава пиеса, отговорността е по-голяма, тя отговори: „Разбира се. Хубавото на класиката е, че я четем в 21 век, а сякаш е писана вчера. За съжаление, човекът не се е променил и развил много. Проблемите му са същите като преди векове. Тази прекрасна приказка го потвърждава“.

Русева коментира и какво носят предизвикателствата в професията й. „Животът е труден, работата е трудна. Когато нещата стават с лекота, особено в нашата професия, много бързо губиш интерес. Трябва да има предизвикателства денонощно. Това ни държи живи,  кара ни да мислим и сетивата ни да са отворени на 100%, за да вадим най-доброто от себе си“, посочи актрисата.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.