ИТН ще го подкрепят, увери той

„Пристанище „Росенец” стана пристанище на лицемерието. Кой подписа концесията през 2011 г.?Най-сериозният евроатлантик на България – Бойко Борисов. Сега той, като част от правителството, с негово решение и решение на ДПС, ще прекратяват концесията. Неговите партньори Христо Иванов и Ивайло Мирчев, с една гумена лодка, пътуваха към друг кей на  „Росенец” с идеята да преустановят корупционен модел. Днес може пак да се качат на същата лодка – там ще ги чакат с баклава и джезве". Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Борисов за Шотев: Има реставрация на децата на членове на БКП

Според него инициативата за разваляне на концесията за пристанище "Росенец" е демонстрация на политическо лицемерие, която ще бъде приета, без значение как ще гласуват ИТН. Депутатите от партия все пак щели да подкрепят тази идея.

Балабанов коментира и готвените конституционни промени. Според него целта е депутатът от ДПС Делян Пеевски да бъде признат от обществото като силен конституционен юрист с много опит. „Заедно с неговата благословия, ДБ най-после да извърви тези стъпки”, допълни Балабанов.

Димитър Найденов: Концесията на пристанище "Росенец" е порочна

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.