Увеличават с двама Съвета на директорите

Държавното дружество " ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ" ЕАД, което обединява военно-ремонтните заводи към Министерството на отбраната, от днес има ново ръководство. За председател на Съвета на директорите днес е избран Димитър Стойчев. Новият изпълнителен директор на акционерното дружество е Калин Димитров, съобщиха от Министерството на отбраната. С двама души се увеличава състава на Съвета на директорите на „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД - от 5 на 7 души, решиха във военното ведомство.

Димитър Стоянов: Модернизацията на танк Т-72 е много успешна

Тагарев: Имаме проблеми с поддръжката на МиГ-29

Калин Димитров е старши-лейтенант от резерва. Има значителен опит в управлението на фирми, свързани с отбраната. Заемал е ръководни длъжности в търговски дружества за производство и модернизация на военна техника. Работил е като консултант в сферата на услугите, свързани с новостите, тенденциите и насоките в областта на военната техника, въоръжение, екипировка и обучение.

ДРОНОВЕТЕ НАД КРЕМЪЛ: Как се стига до една от най-охраняваните зони в света

Защо Русия намеси България във взрива на Кримския мост

През есента на 2021 г. Калин Димитров организира посещение на делегация от българските ВВС за запознаване с възможностите на украинските предприятия за извършване на ремонт на авиационна и друга техника.

Стоянов: Не подготвяме допълнително споразумение за военна помощ за Украйна