Лентите са се превърнали в класики

Едва ли има човек, който да не знае кой е Брус Уилис, и това изобщо не е случайно. Той е сред най-обичаните актьори в Холивуд, при това не само от феновете на екшън филмите. Миналата година борбата на Уилис с деменцията стана причина да прекрати кариерата си в киното, но неговите невероятни роли никога няма да бъдат забравени. Талантлив, чаровен, забавен и непобедим – това е Брус Уилис и затова никога не можем да му устоим, когато го видим на екрана.

В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON, има няколко интересни филма с 68-годишната звезда, в които той участва през последното десетилетие от своята забележителна кариера.

Снимка: Getty Images

Ако сте истински фенове на Брус Уилис от времето на "Умирай трудно", "Шесто чувство" и "Армагедон", със сигурност ще ви е приятно да настаните удобно у дома и да се насладите на някои от последните филми с негово участие, преди да се оттегли от киното.

Снимка: Getty Images

Ето кои са те и защо не бива да ги пропускате:

„Огън с огън“ (2012 г.)

В този криминален екшън-трилър главната роля е поверена на Джош Дюамел, който става неволен свидетел на жестокото убийство на собственик на магазин и неговия син. Брус Уилис пък играе детектив, чийто партньор е убит от същия криминален бос и търси справедливост.

„В царството на пълнолунието“ (2012 г.)

Този филм не е екшън, а романтична комедия. Сюжетът представя двама влюбени младежи, които изчезват от града, за да се усамотят. Властите обаче са убедени, че нещо им се е случило и затова активират групи за издирване. Начело е шерифът на градчето (Брус Уилис), който пък има афера с майката на изчезналото момиче. Във филма участват още звезди като Оуен Уилсън, Едуард Нортън, Франсис Макдорманд и Бил Мъри.

„Непобедимите 2“ (2012 г.)

Всички са чували за този емблематичен филм, който е събрал на едно място най-големите екшън легенди и е сниман в България. По този повод през 2011 г. Брус Уилис каца в София без много шум и медии наоколо и веднага отпътува с втори полет към Пловдив, където по-късно е забелязан на вечеря в един от най-големите италиански ресторанти в града.

Снимка: Getty Images

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

„Разправа“ (2018 г.)

Този напрегнат и изпълнен с екшън трилър разказва една смразяваща история за справедливост и отмъщение. Банков мениджър попада в центъра на жесток обир, по време на който негов колега е убит. Търсейки възмездие, той обединява сили с бивш полицай (Брус Уилис).

„Корективни мерки“ (2022 г.)

„Корективни мерки“ е един от филмите, които излезе миналата година, когато остана ясно, че Брус Уилис се оттегля от актьорството. Лентата е екшън-фантастика, създадена по мрачен комикс. Действието се развива в специален затвор за суперзлодеи, сред чиито обитатели има чудовища, киборги и мутанти. Най-известният сред тях е героят на Брус Уилис, който е супер гений и умее да контролира съзнанието на другите. С пристигането на друг безмилостен убиец напрежението сред затворниците и надзирателите нараства, а анархията обхваща затвора.

„Райският град“ (2022 г.)

Този екшън е един от последните филми на Брус Уилис, а в него той си партнира с друга кино легенда – Джон Траволта. Вълнуващият сюжет ни потапя в дебрите на хавайския престъпен свят, където нищо не е такова, каквото изглежда.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Източник: edna.bg