Домакините организират топло посрещане с коледни сладки и чай

Леден парк със зимна пързалка радва граждани и гости на Русе. С вълшебна атмосфера и хиляди светлини зимната пързалка носи емоция на малки и големи

„Децата много обичат да се пързалят и когато пързалката отвори те са първи на леда”, разказа гражданин на Русе.

На лов за елхи: Естествените или изкуствените са по-предпочитани тази година

Домакините организират топло посрещане с коледни сладки и чай за най-нетърпеливите, които отиват на пързалката още сутринта. В ледения парк ги очакват и други забавления.

БДЖ организира коледни пътувания с парен локомотив

„Тази година осветлението и украсата са повече. Поставили сме и кутия, в която децата могат да изпратят писмата си до Дядо Коледа. Има рамка за снимки, за тези, които искат са запечатат момента за спомен. За децата има всякакви захарни изделия и атракциони”, каза собственикът на съоръжението. Той добави, че всяка събота на съоръжението ще има приказни герои, които ще карат кънки с най-малките посетители и ще ги учат на нови умения.

Писмата до добрия старец се събират в специална пощенска кутия. На 25 декември Дядо Коледа ще се снима с тях и ще ги изненада с подаръци.

Неповторимата коледна атмосфера в ледения парк се усеща и по аромата, който се разнася от греяното вино. Напитката горещо се препоръчва за  мразовитите зимни месеци. Ледения парк в центъра на Русе ще работи до средата на януари.