Гледайте новия епизод на кулинарното шоу от 20.00 ч. по NOVA

В понеделник домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде шампионът от сезон 5 на най-екстремното риалити „Игри на волята“, зъботехникът със златни ръце Иван Рълев.

Екстремният дух на „Игри на волята“ завладява „Черешката на тортата“

Доказалият се Гладиатор ще посрещне гостите в родния си град Симитли, а менюто на което ще заложи ще бъде домашно и традиционно. Той ще сервира на компанията домашна питка, омесена с помощта на баба му, два вида салати – домашна туршия и селска салата с домати, краставици, червен лук и сирене, разядката, която ще подготви включва маринован син домат и майонеза с цедено мляко, чесън и орехи. Основното също е сред любимите ястия на шампиона – задушени пържоли в гърне със зеленчуци и сланина, с гарнитура от запечени картофи с масло и чесън, а десертът – апетитни дюли с мед и панакота.

Елегантна вечеря във френски стил с Моника Симеонова в „Черешката на тортата“

Рълев е подготвил и няколко специални изненади за гостите. Какви са те и как ще оценят представянето му в кухнята, гледайте „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.