В тежката катастрофа участвала и кола

Тир помете полицейска кола на АМ "Тракия". В катастрофата участвал и трети автомобил. Двама полицаи са леко ранени. По-тежко е пострадал трети човек, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Инцидентът е станал на 67-ия километър в платното в посока Пловдив. Екип на "Пътна полиция" е бил сигнализиран за катастрофирал автомобил. Извикани са линейки, които да транспортират пострадалите хора. Полицаите своевременно са обезопасили района с конуси. Към служителите на реда се приближил шофьор на аварирала кола и ги заговорил. Малко след това камионът помита конусите и патрулката, която се озовава в канавката вследствие на удара.

Тир с мандарини се обърна в Кресненското дефиле, водачът е пострадал (ВИДЕО+СНИМКИ)


„Докато автопатрулът запазва местопроизшествието, изяснява какви са травмите и нараняванията и дали ще се извърши оглед, към него, с висока скорост, приближава тир с българска регистрация, който буквално помита колата, собственост на ОДМВР - Пазарджик. Това, че служителите са били извън автомобила, ги е предпазило от по-тежки последици. За съжаление, те не са успели да издърпат достатъчно близък на пострадалото семейство, който е бил при тях”, коментира говорителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Кола блъсна дете на пешеходна пътека в Благоевград (ВИДЕО+СНИМКИ)

Източник: "Фокус"