Между Искрен Митев и Радостин Василев е възникнал спор

Спречкване в Народното събрание. Този път главни действащи лица в конфликта са независимият депутат Радостин Василев и Искрен Митев от ПП-ДБ. Между двамата възникнал словесен спор заради блицконтрола на премиера Николай Денков.

Бой между управляващи и опозиция в косовския парламент (ВИДЕО)

След размяна на реплики Василев и Митев се разминават на изхода на залата и се стига до физически сблъсък, а на камера на NOVA е заснет моментът на сблъсъка им.

"Поредният лош пример от Народното събрание. Имаше свидетели на случката, но тя стана на място без камери. Имаше изслушване на Денков, нормално е в такава ситуация да се разменят реплики в зала. Аз излязох да стисна ръката на Денков и на влизане в залата г-н Василев ме блъсна и започна да прави опити да ме удари. Квесторите го озаптиха", разказа Митев.

"Исках да задам втори въпрос към министър-председателя и съответно председателят на Народното събрание Росен Желязков ми каза, че нямам право, защото съм независим народен представител. Отзад Искрен Митев се провикна, че предателите имали право само на един въпрос. Отидох да си оставя документите и телефона напът за тоалетната и точно зад председателя г-н Митев, разминавайки се с мен, ме удари с рамо и се наложи леко да му разроша перчема", пък заяви Василев.