Плеймейтката е задържана

„Мис Силикон” Катрин Йорданова е дала положителна проба за кокаин при извършен полеви тест за шофиране след употреба на наркотици. Пътната проверка е извършена в столичния квартал "Студенстки град", научи NOVA.

Плеймейтката е дала и кръвна проба за изследване, след което е задържана за 24 часа.

Братът на "Мис Силикон": Тренира бокс, съмнявам се да е употребявала наркотици

Снимка: Глория Николова, NOVA

Плеймейтка се похвали, че кара с 256 км/ч по „Тракия” (ВИДЕО)

„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, коментира братът на плеймейтката Йордан Йорданов. Тя му казала, че не е виновна.

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ "Тракия" със скорост от 256 км/ч.

Снимка: Глория Николова, NOVA

След кадрите с 256 км/ч по „Тракия”: „Мис Силикон” кара кола на Народното събрание? (ВИДЕО)

В последните видеа се вижда, че автомобилът, който управлява, е със стикер на парламента. Йорданова обаче не пожела да обясни как се е сдобила с него. От пресцентъра на Народното събрание обясниха, че стикерът е копие на тези, които са залепени на служебните автомобили. Добавиха, че пропуските на депутатите са с пореден номер, име и фамилия.

„Мис Силикон” се похвали с букет от банкноти в евро (ВИДЕО)

Снимка: Глория Николова, NOVA

Предстои да станат ясни резултатите от кръвните проби, а „Мис силикон” да плати стойността на колата, тъй като е лизингова и няма бъде конфискувана.

 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase