Съпредседателят на ПП-ДБ отрече обвиненията в корупция на Борисов

Разбрах, че Бойко Борисов днес главно е говорил с нашия пиар Найо Тицин. Аз също разговарях с него, за да го попитам какво мисли. Той ми каза да предам на Бойко Борисов да не се притеснява толкова много. Всъщност, голяма част от бъдещето на това правителство, ще се случи, когато имаме симетрия във външните отношения и си говорим истината. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната – Демократична България” Кирил Петков пред журналисти. 

Борисов: В изказванията на ПП-ДБ виждам откровени неистини

„Министърът на МВР е на ГЕРБ, няма смисъл да се правим, че не е. Също така, Найо ми каза, че когато си бил вече министър-председател, спокойно може да си външен министър. Защото човекът, който държи най-важните дипломатически отношения в една държава, е премиерът. Но това, на което Найо каза, че най-много държи, е бъдещето на регулаторите да попадне при наистина независими хора и да има независим процес”, допълни още Петков.

Той отрече обвиненията в корупция на Борисов. „Гарантирам, че Асен Василев, Денков и спортният министър по никакъв начин не са замесени в корупция. Аз съм сигурен, че системата въобще не е изчистена напълно, затова беше направен силен антикорупционен закон”, каза съпредседателят на ПП-ДБ.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase