Тя се учи да рисува и с бисквити

Тя е самоук художник само на 20 г. Образова се и пътува по света сама. Сесил Иванова е представител на поколението Z, което с лекота чупи рамките и живее по собствени правила.

"Аз съм свободна душа, която обича да рисува и да предприема различни новости, да развива себе си във всеки аспект, в който мога. За всеки вид изкуство и умения са нужни две неща - голямо търпение и голям интерес. Процесът изисква да имаш търпение да правиш грешки, но накрая нещата се получават. Бива ме да виждам детайлите, понеже го правя с много любов. Искам да пресъздам нивото на живот и емоция. С търпение работя, докато не се получи", споделя артистката. 

От жени за жени: Изложба отразява многообразието на живота в Средния изток (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сесил смята, че успехът се дължи на много работа. "Рисувам хора, които ме вдъхновяват. Много слушах музиката на Сам Смит, но и бях в период, в който исках да се развивам. Исках да намеря най-голямото платно и си казах, че ще го изобразя. Отне ми 7 месеца. Не очаквах, че ще е толкова дълго. Изведнъж, след като качих портрета, започнах да получавам много известия. Той ми беше споделил поста", разказа момичето. 

Тя рисува и с бисквити. "Докато гледах едно видео на любима моя блогърка, ядях бисквитки. Така реших да опитам да рисувам с тях. Не знаех какво ще стане, но се надявах да се получи. Да рисувам себе си ми помага да се докосна до мен самата, да разбера защо рисувам", обясни тя.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase