"Делкането на държавата, особено в проценти, беше супер грозно”, допълни той

Тодор Тагарев не може да изпрати едни бронетранспортьори в Украйна от няколко месеца - работа, която свършихме с Бойко Борисов, ГЕРБ и ДПС преди месеци и всичко беше готово и подписано. На 18 януари бяха осигурени парите, изпратихме писмо до финансовия министър. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти. 

Борисов: Тагарев е неработещ министър, трябва да бъде сменен

"Жалка гледка е Тагарев да обвинява заместник-министрите. Малко по-мъжко да каже: „Аз съм виновен, не ги изпратих”. Ходи напред - назад, снима се само. В същото време -  нулева работа за Украйна. Всичко, което беше свършено досега, е свършено от парламента. Тагарев свърши една голяма нула", каза още Пеевски.

Според него коалиционното споразумение трябва да се изготви съгласно тежестта на партиите. „Няма как някой с много малко да иска всичко. Делкането на държавата, особено в проценти, беше супер грозно”, допълни председателят на ДПС. 

"Ние в правителството няма да участваме. Смятам, че ГЕРБ и ПП-ДБ трябва да кажат ясно какво ще правят, как ще правят и да го подпишат. Ясно е, че са в коалиция. Да сложат програма за цял мандат". Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски, предаде БГНЕС.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase