Отпадналата двойка разказва подробности за приключението, което ще запомнят за цял живот

Гергана и Светозар са заедно от 6 години и имат 2 прекрасни деца. За Светльо съпругата му, която е с украински корени, е жената войн, а за нея той е мъжът на живота й. Двойката се включваше с ентусиазъм в различните предизвикателства, но се провалиха на последната екстремна игра за двойки, заради фобията на Гергана от змии и мишки. Двамата признават, че са влезнали в любовното риалити, за да се забавляват и са успели за престоя си в предаването да се насладят на емоциите. Двойката е гост в студиото на „На кафе“, където разказват за преживяванията си във Вилата на любовта. Те споделят, че са кандидатствали и миналата година, като инициативата е била изцяло от женска страна.

„Тайно попълвах въпросите, без той да знае и му казах за кастинга, когато бяхме пред сградата на NOVA“, разказва Гери, която го излъгала, че го води на ресторант. Въпреки желанието си Гергана до последно не е вярвала, че ще им се обадят от екипа на предаването, докато съпругът й е бил сигурен в това.

Светльо: Гери ми обеща трето дете, ако влезем в “Един за друг”!

„Бях убеден, че имам място в „Един за друг“ и тогава започнах да я уговарям за трето дете. Забавлявахме се и ни харесваше в предаването. Изключение беше само първата игра, когато бях влязъл с идеята да спечеля. Исках да се състезавам и много го изживявах, когато не успях да я спечеля. Тогава Гери ми каза, че предаването ще го гледат всички наши близки, приятели и децата. Те трябва да виждат, че се забавляваме и си изживяваме емоцията. Тогава изведнъж се отпуснах и започнахме да се забавляваме“, признава Светозар.

„Насладихме се на всички игри и моменти, без всичко да е на всяка цена. Не се напрягахме. Ние сме от двойките, които повече си говорят, за да избегнат моментите на каране“, допълва Гергана.

Коя игра затрудни двойката?

„Играта, която беше на високо беше голям проблем за мен. Когато видях къде трябва  да се кача и сълзите ми тръгнаха сами. Не можех да се контролирам. Изненадах всички, включително и себе си, че я преминах и съм горда, че преодолях страха си. Жалко за втория ми страх – фобиите от змии и мишки. И втори път да имам тази възможност, не бих бръкнала в аквариума. Хлебарките бяха огромни и съскаха през цялото време“, споделя страховете си Гери.

Брокерът Светльо и украинката Гери напуснаха “Един за друг”

„Най-трудният момент във Вилата на любовта за мен бе, когато разбрах, че трябва да се откажем от играта, защото виждах как Гери се мъчи. Трябваха ми около 3 минути, за да разбера, че няма нужда да си мъча жената. Трудно ми бе да кажа, че се предаваме и то заради състезателния ми дух. Докато стигнем до самото отпадане, вече го бях приел. Говореше се, че сме се готвили една година за участие, но ако беше така, щях да я подготвя и за хлебарките и мишките. Карах я да се готвим, но според Гери влязохме, за да се забавляваме, а не да се състезаваме“, допълва половинката си съпруга.

„Много по-гадно ми бе на епизода при разпределението на семейния бюджет. Обзе ме едно невъобразимо самочувствие в момента, в който чух условията на играта, защото ние си разпределяме бюджета заедно. Знаем къде ни отиват парите и знаех, че ще се справим със сигурност. Тази една секунда, която не ни стигна, я изхабих да се шегувам с Мария“, признава Светозар. „Това бе категорично нашата игра.“

Семейните разходи спънаха двойките във Вилата на любовта

Брокерът разказва, че има силна връзка със сина им и обичат да ходят да спортуват и да се разхождат в гората заедно. Но три дни му е бил обиден, защото се е почувствал отхвърлен и изоставен от родителите си. Гледа заедно с тях предаването и съпреживява игрите.

„Предаването бе за нас като един от уроците на живота. Продължаваме напред. Върнахме се към емоциите като разбрахме за интервюто в "На кафе" и мен отново ме хвана яд. Неповторима емоция е!“, категоричен е Светозар.

Повече за любовната история на двойката, за фалшивото предложение за брак, за вълнението около обявяването на бременността на Гери, гледайте във видеото.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.