Още една двойка ще напусне “Един за друг” в неделния епизод от 20:00 часа по NOVA

Правилното разпределение на семейния бюджет се оказа непреодолима задача за повечето от участниците в “Един за друг”. Едва три от двойките във Вилата на любовта успяха да се справят с тежкото предизвикателство, преминавайки през редица препятствия, сърдити тъщи и дебнещи данъчни инспектори. Шеговитият брокер Светослав и съпругата му Сияна грабнаха последният имунитет в надпреварата този сезон.

Тъщи и данъчни на пътя на мъжете в “Един за друг”

С ново рекордно постижение започна денят за дамите в състезанието, които изпратиха цели три All In залога към своите любими кавалери. Индивидуалното изпитание постави мъжете в ролята на изкусни златотърсачи и властелини на семейния бюджет. Те трябваше да разпределят своите двадесет Златни Купидона в девет различни категории, вариращи от битови разходи и образование до разкрасителни процедури и шопинг терапии. На пътя на смелите джентълмени имаше сложно трасе, осеяно с опасни премеждия.

Светослав и Сияна грабнаха нова победа в “Един за друг”

Най-добре със задачата отново се справиха Сияна и Светослав, които грабнаха така желания от тях имунитет, а въпреки неуспеха си, дългата ръка на закона във Вилата на любовта Маргарита и Кристиян също успя да се добере до спасението и да подсигури оставането си в предаването през следващата седмица.

Жените ще попаднат в света на мъжете в новия епизод на “Един за друг”

Утре в страната на любовта ще царува негово кралско височество страхът, а всички влюбени двойки ще трябва да завържат нови приятелства с някои от най-страховитите обитатели на животинския свят. Кой ще преодолее себе си, кой ще се откаже и коя ще е следващата двойка, напуснала “Един за друг” завинаги, ще разберете от 20:00 само по NOVA

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.