Кавалерите във Вилата на любовта стават златотърсачи и господари на семейния бюджет

Сериозни препятствия очакват мъжете по време на новото индивидуално изпитание в “Един за друг”, което ще постави на изпитание тяхната издръжливост, пресметливост и финансови умения, а нов рекорд в залозите ще стане реалност още тази вечер от 20:00 по NOVA.

Светослав и Сияна грабнаха нова победа в “Един за друг”

Най-позитивното романтично риалити в ефира ще възложи на джентълмените във Вилата на любовта ролята на елитни златотърсачи и властелини на семейното имане, което ще трябва да разпределят равномерно между девет индивидуални категории. Задачата им ще бъде допълнително утежнена от трасе с препятствия, населено и с най-големите кошмари на всеки зет - неговата тъща и вечно дебнещия данъчен инспектор.

Жените ще попаднат в света на мъжете в новия епизод на “Един за друг”

Коя двойка харчи най-много за шопинг, коя за образование и кои участници ще завоюват последните два седмични имунитета в любовната надпревара този сезон, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг” тази вечер от 20:00 само и единствено по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.