По думите му много въпроси, отправени към Калин Стоянов, са останали без отговор

На общото събрание си казахме много неща и успяхме да погледнем нещата в цялост. Видяхме какво сме свършили за три години - от създаването на ПП насам. Трябва да се фокусираме върху най-важния извод: ако искаме да се случват реформи у нас, има два начина - с парламентарно мнозинство от честни политици или при наличие на достатъчно голям обществен натиск. Това каза депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Терзийски: ПП-ДБ не предлага 50:50 в регулаторите, а поделяне на отговорности

"Служебният кабинет трябва да е съставен от експерти, които да гарантират честни и прозрачни избори. В тази връзка с особено внимание ще гледаме министрите на вътрешните работи и на електронното управление. Те имат най-тясна връзка с вота", коментира народният представител.

По думите му към Калин Стоянов има много зададени въпроси, останали без отговор. "Със сигурност от нас той не е получавал инструкции. Един министър с широка подкрепа и еднакво отдалечен от всички партии би бил по-подходящ за гарантиране честността на вота. След изборите ще търсим конфигурация на правителство, което да може да реагира на желаните от нас реформи", каза още Терзийски. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase