The Roses е продуциран от синовете на автора на едноименния роман

Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще участват в римейка на класиката „Войната на семейство Роуз“, създаден по едноименния роман на Уорън Адлър. Лентата The Roses ще бъде под режисурата на Джей Роуч (Bombshell), а сценарист е Тони Макнамара („Клети създания“), предаде „Дедлайн“.

Черната комедия проследява живота на Тео и Айви, които имат успешна кариера и перфектно семейство. Но под повърхността на идеалния живот обаче се крие буря от недоволство и конкуренция между тях двамата.

Бенедикт Къмбърбач получи звезда на Алеята на славата (ВИДЕО)

Филмът „Войната на семейство Роуз“ бе режисиран от Дани де Вито, с участието на Майкъл Дъглъс и Катлийн Търнър, и се превърна в една от вечните класики в киното с три номинации за „Златен глобус“.

Синовете на Уорън Адлър Джонатан и Майкъл Адлър са изпълнителни продуценти на филма. Те споделят, че са изключително щастливи да продължат наследството на баща им и да представят "Войната на семейство Роуз" на новото поколение.

„The Roses е изключително смешна и същевременно дълбока комедия“, сподели президентът на Searchlight Матю Грийнфийлд. „С Джей начело, с Бенедикт, Оливия и Тони имаме екип мечта, който вдъхва живот“, каза още той.

„Развълнувани сме да работим върху този много специален филм с такъв невероятен екип,” сподели Адам Акланд от SunnyMarch. Той допълни, че режисьорът влага много страст в работата си, което е силно вдъхновяващо.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

 
Източник: Deadline