При инцидента загина нейният съпруг

Тежко остава състоянието на жената, която пострада при катастрофа край град Аксаково. Тя е настанена в болница "Света Анна" във Варна, но е без опасност за живота. Направени са ѝ няколко операции, включително коремна, обясни д-р Валентин Власаков.

При инцидента в четвъртък автомобил на НСО, в който пътувал и съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков, се сблъска с друга кола. Мъжът на ранената загина при инцидента. Други трима пътници са прегледани и освободени за домашно лечение. Те са с леки наранявания.

Кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков, катастрофира. Има жертва (ВИДЕО+СНИМКИ)

От пресцентъра на ПП съобщиха, че катастрофата е причинена от кола, внезапно изскочила от път без предимство.

„Разпитани са и четирите лица, които са били в автомобила на НСО още снощи незабавно след приключване на действията по местопроизшествието. Пострадалата е с много наранявания и е в интензивно отделение в болница във Варна. Скоростта на движение и на двата автомобила ще стане ясна след автотехническа експертиза, която ще покаже и двамата водачи как са реагирали”, посочи заместник военният окръжен прокурор на Сливен подполк. Георги Василев.

Изявление изпратиха от Националната служба за охрана:

Във връзка с трагичния инцидент на 16 май 2024 г. с участие на специализиран автомобил на Националната служба за охрана, държавната охранителна служба заявява, че оказва всеобхватно съдействие на компетентните органи по воденото следствие.

Националната служба за охрана призовава към въздържание от разпространение на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен инцидент, докато компетентните институции не приключат работата си.

Убедени сме, че професионалните действия на разследващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина.

Ръководството и съставът на Националната служба за охрана поднасят дълбоки съболезнования на семейството и близките на загиналия при катастрофата водач и изразяват искрена надежда за успешно и скорошно възстановяване на неговата съпруга! 

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase