Записите бяха разпространени от CNN и съдържат смущаващи кадри

Клип с насилие над жена от страна на рапъра Пи Диди беше разпространено от CNN. Посегателството е извършено в хотел в Лос Анджелис, а жертвата е бившата приятелка на звездата Касандра "Каси" Вентура.

На видеото, заснето от охранителни камери през 2016 г., се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи бившата си половинка. Клипът съдържа смущаващи кадри!

 

След разпространението на видеото рапърът публикува свое такова на страницата си в Instagram. В клипа рапърът се извинява за стореното и заявява, че поема пълна отговорност за „непростимите” си действия.

„Бях отвратен, когато го направих. Отвратен съм и сега”, казва звездата, чието рождено име е Шон Комбс.

„Веднага след това потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и на рехабилитация. Трябваше да моля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам”, казва още Пи Диди.

Адвокатите на певицата, модел и актриса Каси Вентура коментираха за CBS News, че изявление на рапъра е „повече за него самия, отколкото за многото хора, които е наранил”.

„Когато Каси и много други жени надигнаха глас, той отрече всичко и заяви, че те просто искат да спечелят пари от него”, каза адвокат Мередит Файретог.

Федерални служители влязоха в луксозни имоти на Пъф Деди

От Окръжната прокуратура в Лос Анджелис заявиха преди дни, че певецът може и вече да не подлежи на съдебно преследване, тъй като обвинението вероятно е с изтекла давност.

Връзката на Пи Диди и Каси започва, когато тя е едва на 19, а той – на 37. Миналия ноември Вентура започна дело срещу Комбс по обвинения за изнасилване и секс трафик. По казуса се стигна до споразумение, а адвокатът на рапъра - Бенджамин Брафман, тогава каза, че договорката „не е признание за неправомерни действия”.

Оттогава насам няколко други жени заведоха дела, обвинявайки Пи Диди в сексуално и физическо насилие. Домовете му в Лос Анджелис и Флорида бяха обискирани миналия месец като част от федерално разследване за трафик на хора.

30 години затвор за певеца Ар Кели

Преди около две години още един световно известен рапър понесе тежко наказание за сексуални посегателства над жени и деца. Ар Кели получи 30 години затвор. Месеци преди това 55-годишният R&B изпълнител беше осъден за рекет и трафик на хора с цел сексуална експлоатация.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Би Би Си