Тя е в компанията на 40-годишния британски рапър Акала

Анджелина Джоли беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже - 40-годишният британски рапър Акала.

Папараци ги снимаха, докато напускаха хотела заедно. Джоли беше облечена във вечерна рокля в цвят горчица. 48-годишната актриса наскоро подписа договор с известната марката и сега се подвизава с новата ѝ линия червила. Засега няма други подробности за личния живот на актрисата.

 

Известно е, че Акала (истинското му име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли) е не само рап певец, но и журналист и активист. Вътрешни източници разкриха, че той се е запознал с актрисата и дъщерите ѝ Шайло и Захара в Ямайка през май 2023 г., когато там се е провеждал литературният фестивал „Калабаш“.

Един от синовете на Анджелина Джоли и Брад Пит е в болница след тежка катастрофа (СНИМКИ)

Снимка: БГНЕС

Оттогава, както пише в пресата, той „много се грижел за Джоли”. Няколко месеца по-късно двамата са забелязани в Милано. „Мисля, че голяма част от нейното привличане към Акала отвъд физическото е, че тя го вижда да общува с децата си, защото това е много важно за нея. Обединяват ги интересите им към благотворителни каузи и общата страст към пътуванията и опознаването на различни култури“, казва източник пред In Touch Weekly.

Анджелина Джоли ще представи филма „Мария“ на режисьора Пабло Лараин на филмовия фестивал във Венеция. Филмът разказва за живота на оперната певица Мария Калас, а Джоли играе главна роля в него. Преди да замине за Венеция, Джоли промени имиджа си - косата ѝ стана с няколко тона по-светла.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: БГНЕС