Новите водещи на Big Brother за първи път заедно разкриват подробности за предстоящото риалити

Ще успеят ли водещите да се сработят в предстоящия сезон на Big Brother, двамата разказват в студиото на „На кафе“. За Алекс предложението е голямо предизвикателство, тъй като до момента не е водила жив ефир. Тъй като е била от другата страна, сега й предстои ново изживяване, поради което силно се вълнува. „Почувствах се много спокойна, когато ми казаха, че ще имам такъв улегнал, стабилен и висок мъж за партньор като водещ. Вече ще съм дясната ръка на Big Brother и няма да съм на прицел. Затова и съм по-спокойна“, споделя Богданска.

„Внимание, тъй като аз видя ли риалити, се женя“, предупреждава новата водеща, която преживя различни перипетии в сезона, в който участваше.

„Алекс е доста ведър човек. Тя е позитивна, усмихната … Бяхме я канили да участва в един наш филм, но тя ни отказа. Тогава си казах, че не е кифла. Трябваше да играе жена, която изневерява на мъжа си, но отказа, тъй като си пазеше имиджа.“, споделя впечатленията си Башар.

Зрителите избират един от съквартирантите в новия сезон на Big Brother

„Според мен не е толкова голямо предизвикателство да сме водещи, тъй като истинското предизвикателство е за хората, които са вътре. Това е социален експеримент, който е изключително труден. Преди десетина дни заседнах в асансьор и въпреки, че нямам клаустрофобия, усещането, че стоиш на едно място, ме потискаше жестоко. Представих си какво ще им е на тези хора вътре, които няма да знаят колко е часа или кой ден е. Изисква се голям кураж за хората вътре. Това е най-лесният начин да надникнем в живота на другите по някакъв начин. Ще има конфликти и ще бъде много интересно“, коментира Башар.

В този сезон на Big Brother зрителите ще имат тежката дума и в момента те избират 16-ия участник в предаването. Показани са четирима участника и в момента тече гласуване. В неделя ще стане ясно кой ще е първият финалист от първата четворка. Следващата седмица в понеделник ще бъдат показани новите кандидати, които ще са настроени на любовна тематика. Сред тях ще има плейбой, милионер само на 22 години и едно младо 28-годишно момиче, което преоткрива любовта. Но отново всичко ще е в ръцете на публиката.

„Когато започнаха с презентациите героите, за които в момента може да се гласува, не можех да спра да ги гледам. Интересни са ми и искам да чуя докрай, това, което имат да ми кажат. Различни са, пъстри са, интересни са...“, признават водещите. „Със сигурност зрителите ще гледат, тъй като Big Brother има пауза от 6 години и се очаква с голямо любопитство.“

В предстоящите планове на Башар Рахал е премиерата на 4 декември на филма „Без крила“. В лентата Рахал е продуцент, а режисурата е поверена на Ники Илиев. В ролите ще видим Наум Шопов, Параскева Джукелова и Леарт Докле. Филмът ще разкаже истинската история на Михаил Христов, който подобрява Европейски рекорд по скок дължина за хора с увреждания.

Не пропускайте старта на Big Brother на 8-и октомври от 21:30 часа по NOVA. Емблематичното шоу обещава вълнуващ нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на Къщата и ще се впуснат в приключението на живота си.

Гласувайте за своите любимци на nova.bg и в платформата NOVA PLAY и изберете кой ще е първият обитател на Къщата.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.