Ибрямов е кандидат-депутат от коалицията около Ахмед Доган „Алианс за права и свободи”

Акция на Антикорупционната комисия в София. По неофициална информация става дума за адрес, свързан с независимия депутат Джейхан Ибрямов, научи NOVA от свои източници. Той е кандидат-депутат от коалицията около Ахмед Доган „Алианс за права и свободи”. Ибрямов е бил задържан, научи NOVA .

За нещо необичайно, случващо се с Ибрямов, пръв съобщи евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк. „Нямаме връзка с Джейхан Ибрямов за последните 3 часа. Какво се случва? Отвлечен ли е?”, гласи негово съобщение във Facebook.

ГДБОП и НАП разбиха престъпна група: 11 млн. лв. укрити данъци и 57 млн., изтеглени кеш за гаранция

Съпругата на кандидат-депутата Биршен Ибрямова обясни чрез публикация във Facebook, че няма представа къде се намира той. "В отговор на десетките обаждания, които получих през последните часове - все още нямам информация къде се намира Джейхан, от медиите разбрах, че е задържан. В дома ни се извърши претърсване от Комисия за противодействие на корупцията в продължение на 3 часа", написа тя.

Припомняме, че кандидат-депутатът беше замесен в разследване на ГДБОП и НАП за измами с ДДС, след като стана ясно, че е ползвал иззет при акция за данъчни измами джип.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase