Романтичната комедия "Ние, нашите и вашите" ще събере две съвършено различни семейства в една истински забавна история за втория шанс.

Двама влюбени на средна възраст, пет деца и тъща под един покрив – запознайте се с новосъздаденото семейство Иванови.

Лили е първата любов на Христо, а Христо – нейната първата любов. Между първата им целувка и сватбата им са минали повече от 20 години, през които двамата имат по един брак зад гърба си и общо пет деца – две дъщери за Лили и трима синове за Христо.

Има и още едно предизвикателство пред тях – главната героиня Лили се завръща не само при първата си любов, но и в родната България, защото с предишния си съпруг е живяла в Гърция и Англия.

Възможна ли е любовта и още по-важно – възможен ли е бракът, след като веднъж си се опарил? Непосилен товар ли са пет различни по възраст и темперамент деца?

Какво ражда сблъсъкът на поколенията и достатъчна ли е любовта, за да изглади недоразуменията, особено когато освен възрастта, разлики има в социалния статус, интересите и разбиранията за живота на героите? И какво е да се върнеш в родината си, търсейки своето място и истинската любов?

Резултатът от 5 на 0 в полза на миналото или на бъдещето ще бъде?

"Ние, нашите и вашите" търси отговори на тези и много други въпроси с широка усмивка, оптимизъм и надеждата този път всичко да се нареди и късметът на семейство Иванови да проработи.

Според официалната статистика в България 47% от браковете завършват с развод, а над 2 000 000 българи живеят или са живели за известно време в чужбина. Затова темата на "Ние, нашите и вашите" е естествено близка до зрителите, а позитивизмът на сериала ще зарадва изострения глад за "добри новини" на аудиторията.

Сериалът е творческа адаптация на хитовата испанска поредица "Los Serrano", която има международен успех в над 20 страни. Продуцент е екипът на Димитър Гочев, в чиято професионална биография са записани имената на едни от най-успешните български сериали. Той залага на своя авторски подход и прочит на оригиналната версия, така че да я направи максимално близка до българския манталитет, начин на живот и хумор.

"Ние, нашите и вашите": сряда и четвъртък, 21.00 ч. по NOVA