Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:30
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  2. 07:30
    Различният поглед към най-горещите истории, които попадат във фокуса на общественото внимание. Предаването предлага оценка и равносметка на най-актуалните лица и събития.
  3. 11:00
    В първото в България съдебно шоу своето място намират реални правни казуси от различен характер, провокиращи горещи спорове, вълнуващи човешки истории и коренно противоположни гледн точки.
  4. 11:59
    Обедна информационна емисия на NOVA
  5. 12:30
    Освен че се сблъскват с местни полицаи, диви животни и неуравновесени жители - на новото място приятелите Лени, Ерик, Кърт и Маркъс са принудени и да докажат, че младежкият им дух все още не ги е напуснал.
  6. 14:30
    След откритието, че мъжете в семейството му могат да пътуват във времето, добродушен адвокат се възползва от тази си способност, за да ухажва жената на мечтите си - докато не открива границите на силите си. Красива приказка за любов и открития, в която главният герой скоро научава, че въпреки уникалната си дарба, не може да избяга от изпитанията и скърбите на живота.
  7. 17:00
    Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
  8. 18:00
    Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
  9. 18:58
    Централна информационна емисия на NOVA
  10. 19:23
    Многообразието на живота през погледа на хората, които ежедневно го отразяват – репортерите на NOVA. Темите, които вълнуват обществото, важните политически събития, разследващи материали, световните конфликти, ключовите дати в историята на света и страната, изкуство, шоубизнес.
  11. 20:00
    Шестият сезон на най-мащабния риалити формат отвежда зрителите в суровия свят на Дивия север и преобръща представите за зрелище. Участниците влизат в епични битки за наградата от 100 000 лева (на три нови арени), а водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев следят отблизо всяка тяхна крачка.
  12. 21:00
    Когато техен приятел изчезва, играчите се завръщат в Джуманджи, за да обиколят неизследвани територии и да му помогнат да избяга от най-опасната игра в света.
  13. 23:30

    Пулсът на парите

    В този ексклузивен трилър телевизионният водещ на финансово предаване Лий Гейтс (Джордж Клуни) и неговият продуцент Пати Фен (Джулия Робъртс) са поставени в екстремна ситуация, когато разорен инвеститор нахлува и превзема студиото, заплашвайки да го взриви.
  14. 01:30

    Честен кандидат

    Политически консултант на демократите открива идеалния кандидат за кмет в лицето на пенсиониран ветеран - защитник на правата на имигрантите в малък град в Уисконсин. Той решава да му помогне да се кандидатира като разчита ветеранът да привлече към партията му избирателите от региона. Скоро обаче кампанията им привлича вниманието на републиканците...
  15. 03:10
    Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
  16. 03:55
    Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
  17. 04:40
    Аби е водеща на предаване за преобразяване на ресторанти. Получавайки нова задача – да превърне закусвалня в малък град в място на кулинарната карта, тя среща предизвикателство в лицето на собственикът Том. Прекарвайки все повече време заедно, те откриват чувство, което може да се превърне в любов.