Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 16, 5 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 12:00

    Черният списък – сериал, сезон 8 /п/

    Ред води Лиз и ФБР до най-странните и опасни престъпници, които са срещали, докато разширява империята си и елиминира съперници по пътя си. През цялото време Лиз и Ред играят игра на котка и мишка, в която ще бъдат прекосени граници, а истината ще излезе наяве.
  3. 13:10

    Коза Ностра – криминален, комедия, драма/п/

    След като Джовани Манцони (Робърт Де Ниро) предава мафиотска организация, той и семейството му влизат в програмата за защита на свидетели. Въпреки усилията на агент Стансфийлд (Томи Лий Джоунс) да ги държи изкъсо, нито главата на семейството, нито неговата съпруга Маги (Мишел Пфайфър) или децата им забравят старите навици за разрешаване на проблемите си.
  4. 15:25

    Човек на гнева – екшън, трилър, криминален/п/

    Режисиран от Гай Ричи, филмът се върти около мистериозен охранител на камион за пари (Джейсън Стейтъм), който отприщва неочаквани взривоопасни умения по време на обир. Никой не подозира обаче, че той всъщност иска отмъщение.
  5. 17:50

    Италианска афера – екшън, криминален/п/

    След като открадват изумително количество злато от строго охраняван палат във Венеция, Чарли (Марк Уолбърг) и неговата банда не могат да повярват, че един от тях е играл двойна игра.
  6. 20:00

    От Париж с любов – екшън, трилър, криминален

    Джеймс Рийз (Джонатан Майърс) е личен асистент на американския посланик в Париж, който изгаря от нетърпение да стане таен агент. Изненадващо той получава мисия, в която ще си партнира с Чарли Уакс (Джон Траволта) - агент с нестандартен подход, който ще му разкрие естеството на мечтаната професия.
  7. 21:55

    Водещият – комедия

    През 70-те години репутацията на високо ценения водещ на новини от Сан Диего Рон Бургуни е поставена на изпитание, когато амбициозната новинарка Вероника Корнингстоун става негова ко-водеща.
  8. 00:00

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец