Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:45

    Комисар Рекс – сериал, сезон 16, 5 епизода /п/

    Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
  2. 12:00

    Стари приятели II – комедия, приключенски

    След като са били разделени с години, двамата приятели Феликс и Оскар се събират отново на път за сватбата между сина на Оскар - Бруси и дъщерята на Феликс - Хана.
  3. 14:10

    Водещият – комедия/п/

    През 70-те години репутацията на високо ценения водещ на новини от Сан Диего Рон Бургуни е поставена на изпитание, когато амбициозната новинарка Вероника Корнингстоун става негова ко-водеща.
  4. 16:05

    Ултравайълет – приключенски, екшън, фантастика/п/

    Фантастично приключение, което разказва за млада жена (Мила Йовович), въвлечена във футуристична гражданска война между правителството и расата на променените, вследствие на заболяване хора, чиято скорост, сила и интелигентност е увеличена.
  5. 17:50

    От Париж с любов – екшън, трилър, криминален/п/

    Джеймс Рийз (Джонатан Майърс) е личен асистент на американския посланик в Париж, който изгаря от нетърпение да стане таен агент. Изненадващо той получава мисия, в която ще си партнира с Чарли Уакс (Джон Траволта) - агент с нестандартен подход, който ще му разкрие естеството на мечтаната професия.
  6. 19:50

    Улични крале – екшън, криминален

    Когато доказателства уличават принципния полицай Том Лъдлоу (Киану Рийвс) в смъртта на колега, той започва да си проправя път през криволичещите стъпала на полицията и смъртоносните улици на Лос Анджелис в търсене на отговори, които водят само до още въпроси…
  7. 22:00

    Кръстът: Ново предизвикателство – екшън, фентъзи

    Въоръжен с древен амулет, Кълън (Брайън Остин Грийн) и екипът му от експерти по оръжията се борят да спасят човечеството от безсмъртния Гънар (Вини Джоунс), който има план, по-зловещ, отколкото някой може да си представи…
  8. 00:00

    Фрактура – предаване за рок музика

    Единственото в България предаване за рок и метъл музика с разнообразни рубрики, новини, интервюта и репортажи от концерти и фестивали.
  9. 02:50

    Еротичен телепазар

    Телепазарен прозорец