Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. Сега
    07:55

    Частни детективи – сериал, сезон 3

    Нови детективски случаи очакват бившия хокеист Шейд и неговата партньорка Анджи, но преди това ще трябва да рискуват всичко, за да изчистят името на Анджи.
  2. 11:00

    Намисли си желание – романтика /п/

    Проследява историята на Клара, която иска да е имала повече време с покойния си дядо на Коледа. Празничното й желание изглежда се сбъдва, когато тя попада на дневника му и се връща назад към времето, прекарано с него.
  3. 13:15

    Реката – драма /п/

    В борбата да запазят наследството си като семейни фермери Том и Мей Гарви укрепват дига, за да спасят фермата си от бушуващи наводнения. Едва спечелили тази битка, обаче, става ясно, че има проект за строеж на язовир с хидроелектрическа централа, който ще потопи фермата им завинаги.
  4. 15:50

    Аз преди теб – романтика, драма /п/

    Лу (Емилия Кларк) приема предизвикателството да се грижи за млад банкер, прикован към инвалидна количка. Тя му показва, че животът все още има смисъл и заедно се впускат в поредица от приключения, които ще променят и двамата завинаги.
  5. 18:10

    Изпечено убийство: Мистерия с коблер с праскови – мистери

    Когато намира мъртвото тяло на свой конкурент, Хана се оказва въвлечена в нова мистерия за убийство. Този път обаче тя е главният заподозрян.
  6. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 5

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  7. 21:00

    Пълно за празно – комедия, романтика

    За ужас на най-добрия си приятел Уоли, Каси иска да използва донор на сперма. Тя го намира в лицето на чаровния Роланд, но Уоли се напива и без да иска „разлива“ чашката с бъдещото бебе. Седем години по-късно той се запознава със сина си Себастиан и трябва да намери начин да съобщи, че е негов баща. Само че тази задача не е толкова лесна.
  8. 23:05

    Домът на Gucci – биографичен, драма, криминален

    Вдъхновен от истинската история на семейството, което стои зад италианската модна империя, филмът разказва за чаровната Патриция Реджиани (Лейди Гага), която се омъжва за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) – внук на създателя на Gucci. Нейната необуздана амбиция започва да разплита семейното наследство и задейства безразсъдна спирала от предателство, упадък, отмъщение и убийство.
  9. 02:20

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 5 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.