Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. Сега
    21:00

    Мизантроп (премиера) – екшън, криминален, драма

    Елинор - млад следовател, която се бори с с демоните от миналото си - е повикана на мястото на брутално престъпление. Въпреки относителната си неопитност, Елинор е въвлечена все по-дълбоко в случая, който се заплита все повече. Само Елинор се оказва способна да разбере съзнанието на убиеца и така да помогне за залавянето му
  2. 02:10

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 9 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  3. 03:05

    Военни престъпления: Лос Анджелис – сериал, сезон 7

    Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.
  4. 05:55

    Престъпни намерения – сериал, сезон 7

    Сериалът потапя в динамичното ежедневие на елитен отряд от профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.