Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Безкрайност – сериал, сезон 1

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.
  2. 07:00

    Планирай смело – романтика, комедия, семеен /п/

    Ема е организатор на събития, който няма време за любов, докато сестра й не разкрива, че ще се омъжи след шест седмици. Ема се съгласява да планира сватбата с помощта на Лиъм, с когото е имала катастрофална среща на сляпо преди години.
  3. 08:50

    Съкровището на Емилия Ууд – романтика

    Али има всичко, докато мистериозна загадка не я изпраща обратно в Англия на лов за скрито съкровище и за една нова вълнуваща любов.
  4. 11:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  5. 12:00

    Обрати на любовта – романтика, комедия, семеен

    Собствениците на кафенета Лена и Джона не се долюбват много, но нещата се преобръщат, когато започват да си изпращат съобщения от името на свой приятел.
  6. 13:50

    Професия блондинка 3 – комедия, семеен

    Красивите близначки Ани и Изи - братовчедки на Ел Удс от Англия, се местят да живеят в Бевърли Хилс, надявайки се, че розовите им дрешки, сладките им кученца и момичешки номера ще им помогнат да се впишат в новата среда, но това не се оказва толкова лесно.
  7. 15:40

    Зов за завръщане – екшън, приключенски, мистери /п/

    Римейк на популярния от 90-те години едноименен екшън-трилър за връзката между реалност и спомени, вдъхновен от популярния разказ на Филип К. Дик „Ние можем да си спомним всичко вместо вас“.
  8. 18:00

    Любов, сватби и други бедствия – романтика, комедия /п/

    В тази затрогваща романтична комедия животът на четирима непознати се преплита, създавайки епични бедствени ситуации в търсене на любовта…
  9. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  10. 21:00

    Транспортер – екшън, криминален, трилър

    Светът на транспортера Франк Мартин (Джейсън Стейтъм) се обръща с главата надолу, когато пратка, която е нает да транспортира, се оказва отвлечена млада жена.
  11. 22:55

    Идалго: Океан от огън – екшън, приключенски, уестърн

    За Франк състезанието „Океан от огън” се превръща не само във въпрос на чест и гордост, но и в борба за оцеляване, защото той и конят му се стремят да постигнат невъзможното.
  12. 01:45

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  13. 02:45

    Призрака и Мрака – драма, приключенски, трилър /п/

    Когато опитните ловци се провалят в залавянето на човекояден лъв, смелостта на железопътен инженер се оказва пред изпитание в поредица от напрегнати сблъсъци.
  14. 04:50

    Хавана – драма /п/

    Целта на комарджията Джак Уейл е да направи големия си удар в Хавана през 1958 г. - рай за любителите на удоволствия, който е на прага на революция. В плановете му обаче не влиза да се влюби в Роберта - красивата и загадъчна съпруга на революционера Артуро Дуран.