Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 07:50

    История на любовта – романтика, комедия, семеен /п/

    Руби, амбициозна писателка на любовни романи, се присъединява към писателско уединение в Тахо, за да спечели изгоден договор за книга. Но когато Уди, собственикът на хотела, ? показва красотата на природата, Руби се замисля дали не е писала грешните видове истории.
  2. 10:00

    Като шеф – комедия /п/

    Най-добрите приятелки Мия и Мел управляват собствена козметична компания. Но те са в затруднено финансово положение и предложението за изкупуването им от титан в индустрията се оказва твърде примамливо. Сега бизнесът с красота е на път да стане грозен, а дългогодишното приятелство на Мия и Мел е поставено на изпитание .
  3. 11:50

    Вихърът на танца – романтика, комедия, музикален /п/

    Нахакано момче се мести в скучно провинциално градче, където рокмузиката и танците са забранени. Скоро обаче неговият бунтарски дух намира начин да разтърси всички из основи.
  4. 14:05

    Газ до дупка – екшън, трилър /п/

    В замяна на живота си крадците на луксозни коли Андрю и Гарет трябва да задигнат безценното возило на най-големия враг на безмилостния мафиот Морие. Въпросът е дали ще успеят да се справят с това твърде опасно предизвикателство.
  5. 16:00

    Транспортер – екшън, криминален, трилър /п/

    Светът на транспортера Франк Мартин (Джейсън Стейтъм) се обръща с главата надолу, когато пратка, която е нает да транспортира, се оказва отвлечена млада жена.
  6. 17:55

    Норбит – комедия, романтика

    Норбит (Еди Мърфи) има тежката участ да се ожени за злата Распутия (Еди Мърфи). Тъкмо когато е на ръба на силите си, неговата любима от детството - Кейт, се завръща в града. Време е да покаже на всички защо някои клетви трябва да се нарушават…
  7. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  8. 21:00

    Транспортер 2 – екшън, криминален, трилър

    Джейсън Стейтъм се завръща като висококвалифициран шофьор и бивш командос, който е призован обратно в действие, когато безмилостни похитители отвличат младо момче от богато семейство.
  9. 22:50

    Джанго без окови – уестърн, приключенски, драма

    Джейми Фокс е в ролята на освободен роб, който се превръща в ловец на глави и се впуска в опасно приключение със своя ментор и спасител.
  10. 02:20

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9 /п/

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  11. 03:15

    Аламо – драма, исторически, военен /п/

    По време на Тексаската революция от XIX век група обикновени мъже започват смъртоносна битка срещу многочислена мексиканска армия.
  12. 04:40

    Безкрайност - приключенски, фантастика, драма

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.
  13. 05:10

    Пътищата на живота – драма /п/

    Филмът проследява един ден от живота на Лео и дъщеря му Моли. Докато прекосяват Ню Йорк, Лео започва да халюцинира различни житейски сюжети, които би могъл да изживее. Това окуражава дъщеря му сериозно да се замисли за собственото си бъдеще.