Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:55

    Норбит – комедия, романтика /п/

    Норбит (Еди Мърфи) има тежката участ да се ожени за злата Распутия (Еди Мърфи). Тъкмо когато е на ръба на силите си, неговата любима от детството - Кейт, се завръща в града. Време е да покаже на всички защо някои клетви трябва да се нарушават…
  2. 09:15

    Ченгета без значки – екшън, комедия, трилър

    Ърл и Ханк, бял и чернокож, имат само едно общо нещо - и двамата са отхвърлени от полицейското управление на Лос Анжелис. Ърл и Ханк съвсем открито се ненавиждат, докато банда контрабандисти ги превръща в съдружници по неволя.
  3. 11:05

    Тайният щаб – екшън, комедия, приключенски

    Докато се мотаят след училище, Чарли и приятелите му откриват щаба на най-могъщия супергерой в света, скрит под дома му. Когато злодеите атакуват, те трябва да се обединят, за да защитят централата и да спасят света.
  4. 13:10

    Транспортер 2 – екшън, криминален, трилър /п/

    Джейсън Стейтъм се завръща като висококвалифициран шофьор и бивш командос, който е призован обратно в действие, когато безмилостни похитители отвличат младо момче от богато семейство.
  5. 15:00

    Хубава жена – романтика, комедия /п/

    Джулия Робъртс е в ролята на красива проститутка, която случайно се запознава с богат бизнесмен (Ричърд Гиър). Не след дълго връзката им прераства в незабравима любовна приказка.
  6. 17:30

    Почти истинско семейство – комедия, драма

    Първоначално съпрузите Ели и Пит не са въодушевени от идеята да станат приемни родители, но неочаквано и за двамата се оказват в къща, пълна с палави деца.
  7. 20:00

    Транспортер 3 – екшън, трилър, криминален

    Въпреки циничното отношение на новата му спътница и неговото нежелание да се обвързва, между Франк (Джейсън Стейтъм) и Валентина (Наталия Рудакова) започват да пламват искри, докато бягат от една откачена и заплашваща живота им ситуация в друга.
  8. 22:05

    Истинска измама – екшън, комедия, драма

    Екшън комедия за двойка бегълци (Том Круз и Камерън Диас) и тяхното смайващо и понякога смъртоносно приключение, в което нищо и никой - дори самите те - не са такива, каквито изглеждат.
  9. 00:20

    Който оцелее, ще разказва – комедия, уестърн /п/

    В родния град на кроткия овцевъд Албърт Старк пристига красива жена на име Анна (Чарлийз Терон). Старк се влюбва в нея и трябва да подложи на изпитание новооткритата си смелост, когато съпругът на Анна, известен престъпник, пристига в града, воден от желанието си да го убие.
  10. 02:30

    Стар Трек: Космически поколения – екшън, приключенски, мистери /п/

    С помощта на отдавна смятания за мъртъв капитан Кърк, новият командир на Ентърпрайз, Пикард (Патрик Стюарт), трябва да спре полудял учен, който желае да убива в планетарен мащаб.
  11. 04:30

    Безкрайност – сериал, сезон 1, 2 епизода

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.