Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 06:00

    Безкрайност – сериал, сезон 1

    От продуцентите на „Черният списък“, този вълнуващ сериал разказва за група авантюристи, които с помощта на машина на времето се опитват да осуетят плановете на мистериозен беглец (Горан Вишнич) да промени хода на историята.
  2. 06:50

    Съкровището на Емилия Ууд – романтика /п/

    Али има всичко, докато мистериозна загадка не я изпраща обратно в Англия на лов за скрито съкровище и за една нова вълнуваща любов.
  3. 08:50

    Неочаквани срещи – комедия, романтика

    Али е самотна майка, разкъсваща се между натоварения си работен график и грижите за сина си Фин. Когато нейният наемател трябва да се изнесе, Али намира нов наемател в лицето на красивия, свободолюбив Ронан. Фин е силно впечатлен от него, но дали и Али ще го приеме в сърцето си?
  4. 11:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  5. 12:10

    Идалго: Океан от огън – екшън, приключенски, уестърн /п/

    За Франк състезанието „Океан от огън” се превръща не само във въпрос на чест и гордост, но и в борба за оцеляване, защото той и конят му се стремят да постигнат невъзможното.
  6. 15:00

    Почти истинско семейство – комедия, драма /п/

    Първоначално съпрузите Ели и Пит не са въодушевени от идеята да станат приемни родители, но неочаквано и за двамата се оказват в къща, пълна с палави деца.
  7. 17:30

    Хубава жена – романтика, комедия /п/

    Джулия Робъртс е в ролята на красива проститутка, която случайно се запознава с богат бизнесмен (Ричърд Гиър). Не след дълго връзката им прераства в незабравима любовна приказка.
  8. 20:00

    От местопрестъплението – сериал, сезон 9

    Екип от криминолози разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства в Лас Вегас.
  9. 21:00

    Ема (премиера) – комедия, романтика

    Красива, умна и богата, Ема Уудхаус си проправя път през неудачни връзки, грешки, породени от чувства и всички останали предизвикателства на порастването. Нейните терзания я водят към истинската любов, която е била наблизо през цялото време.
  10. 23:40

    По-добре внимавай – комедия, трилър, ужаси

    В една снежна нощ в предградията детегледачката Ашли се грижи за 12-годишния Люк. Това, което започва като нормална вечер, скоро придобива мрачен обрат, когато в къщата нахлуват натрапници, a Ашли трябва да защити детето и себе си от тях…
  11. 01:35

    Хавана – драма /п/

    Целта на комарджията Джак Уейл е да направи големия си удар в Хавана през 1958 г. - рай за любителите на удоволствия, който е на прага на революция. В плановете му обаче не влиза да се влюби в Роберта - красивата и загадъчна съпруга на революционера Артуро Дуран.
  12. 04:45

    Стар Трек: Космически поколения – екшън, приключенски, мистери /п/

    С помощта на отдавна смятания за мъртъв капитан Кърк, новият командир на Ентърпрайз, Пикард (Патрик Стюарт), трябва да спре полудял учен, който желае да убива в планетарен мащаб.