Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 07:45

    Сладко за двама – комедия, романтика /п/

    Рейчъл влиза в надпревара с времето, след като кленовата градина на семейство й започва да запада точно преди предстоящия „Фестивал на кленовия сироп“. С помощта на агронома Дерек тя ще се опита да я спаси и ще открие, че приятелството им може да има собствен сладък край.
  2. 10:00

    Ченгета в резерв – екшън, комедия, криминален /п/

    За двама не много сполучливи полицаи от Ню Йорк се появява рядката възможност самите те да се превърнат в топ-полицаи. Скоро осъзнават, че нещата не се случват така както са си представяли.
  3. 12:15

    Армагедон – приключенски, екшън, фантастика /п/

    Когато изпълнителният директор на НАСА разбира, че след 18 дни Земята ще бъде унищожена от голям метеорит, той изпраща на астероида специалисти, които да поставят ядрена бойна глава в недрата му.
  4. 15:20

    Ултиматумът на Борн – екшън, трилър, мистери /п/

    Носителят на „Оскар” Мат Деймън се завръща в ролята на добре обучения наемен убиец Джейсън Борн в третата взривоопасна част на хитовата шпионска поредица. Загубил паметта си и единствения човек, когото е обичал, Борн е принуден да преследва миналото си, за да намери бъдеще.
  5. 17:40

    Любовта е опиат – романтика, комедия, драма

    Базиран на мемоарите на Джейми Брейди, филмът разкрива романтичната история между Маги (Ан Хатауей) и Джейми (Джейк Гиленхал). Изненадващо и за двамата, съдбата ги поставя пред едно от най-силните житейски предизвикателства – любовта.
  6. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  7. 21:00

    Протеже на убиеца – екшън, трилър, криминален

    Спасена като дете от легендарния убиец Муди, Анна е най-квалифицираният наемен убиец в света. Когато Муди е брутално убит, тя се заклева да отмъсти за човека, който я е научил на всичко, което знае.
  8. 23:10

    Обратно проследяване – криминален, драма

    Макдоналд трябва да съумее да избяга от местен детектив (Силвестър Сталоун), агент на ФБР и опасните странични ефекти на експериментално лекарство в тялото му, за да се изправи смело срещу миналото си.
  9. 01:10

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  10. 02:05

    Военни престъпления: Лос Анджелис – сериал, сезон 8, 2 епизода

    Група федерални агенти от Военноморски разследвания в Лос Анджелис са натоварени със задачата да рискуват живота си всеки ден, за да заловят опасни престъпници, представляващи заплаха за националната сигурност.
  11. 05:40

    Мемоарите на една гейша – драма, романтика /п/

    Продадена от баща си за слугиня, Саюри е принудена да изучи древния занаят на гейшите. Въпреки трудностите, тя намира място сред най-търсените жени в професията. Възможно ли е обаче да постигне истинско щастие и да бъде с мъжа, когото обича?