Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
  1. 09:00

    Приключенията на Дали и Спанки – семеен, драма /п/

    Ади наследява миниатюрен кон, който развива необичайно и изпълнено с приключения приятелство с джак-ръсел териера на нейната полусестра.
  2. 10:50

    Любовта е опиат – романтика, комедия, драма /п/

    Базиран на мемоарите на Джейми Брейди, филмът разкрива романтичната история между Маги (Ан Хатауей) и Джейми (Джейк Гиленхал). Изненадващо и за двамата, съдбата ги поставя пред едно от най-силните житейски предизвикателства – любовта.
  3. 13:10

    Обратно проследяване – криминален, драма /п/

    Макдоналд трябва да съумее да избяга от местен детектив (Силвестър Сталоун), агент на ФБР и опасните странични ефекти на експериментално лекарство в тялото му, за да се изправи смело срещу миналото си.
  4. 15:10

    Джуманджи: Следващо ниво – приключенски, екшън, комедия /п/

    Когато техен приятел изчезва, играчите се завръщат в Джуманджи, за да обиколят неизследвани територии и да му помогнат да избяга от най-опасната игра в света.
  5. 17:40

    Очаквай неочакваното – комедия, романтика

    Животът през очите на четири взаимно свързани двойки, изживяващи вълненията и изненадите покрай раждането на дете и в крайна сметка стигащи до проумяването на универсалната истина, че без значение какви планове правиш, животът невинаги ти поднася очакваното.
  6. 20:00

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  7. 21:00

    Октопуси – екшън, приключенски, трилър

    Този път Джеймс Бонд разследва убийството на свой колега агент, който е намерен да държи в ръцете си безценно яйце на Фаберже. Уликите водят до мистериозната Октопуси, чийто пътуващ цирк включва компания от пищни и атлетични жени.
  8. 23:40

    Безпощадно – криминален, екшън, драма

    След 10 години в затвора Шофьорът има само една единствена цел – да отмъсти за убийството на брат си. Със смъртоносен списък в ръка, той е на път да осъществи мисията си с помощта на ченге ветеран и млад егоцентричен убиец.
  9. 01:40

    От местопрестъплението: Маями – сериал, сезон 10 /п/

    Сериалът проследява работата на екип от криминолози в Маями, които разкриват на пръв поглед неразгадаеми престъпления с помощта на зашеметяващи научни методи.
  10. 02:35

    Протеже на убиеца – екшън, трилър, криминален /п/

    Спасена като дете от легендарния убиец Муди, Анна е най-квалифицираният наемен убиец в света. Когато Муди е брутално убит, тя се заклева да отмъсти за човека, който я е научил на всичко, което знае.