ФБР

Понеделник - петък, 22.30 ч.

За сериала

ФБР

ФБР 

FBI

2018 / САЩ
Криминален, драма, мистерия

Създатели: Дик Улф, Грег Търг
В ролите: Миси Перегрим , Зико Заки, Ебъни Ноъл, Джеръми Систо, Сийла Уорд и др.

Сериалът „ФБР” е дело на носителят на „Еми” Дик Улф и екипът, създал „Закон и ред”. Той е динамична драма, разкриваща живота и работата на нюйоркския офис на Федералното бюро за разследване. Елитният отряд използва всички свои таланти, интелект и технически умения при разплитането на сериозни случаи, за да може Ню Йорк и страната да са сигурно място. 

Специален агент Маги Бел е в семейство на потомствени полицаи и е дълбоко отдадена на хората, с които работи и на тези, които защитава. Неин партньор е специален агент Омар Адом Зидан „ОА” – възпитаник на „Уест Пойнт”, който е прекарал две години под прикритие за Администрацията за борба с наркотрафика, преди да бъде привлечен да работи за ФБР. 

Техен ръководител е специален агент Дана Моузиър, която работи под огромно напрежение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и има безусловен авторитет. Част от екипа са и специален агент Джубал Валентайн – нервният център на офиса, чиято способност с лекота да общува и да се сближава както с шефовете, така и с подчинените, го превръща в умел мотиватор. Кристън Чазал е най-ценният ресурс на екипа – брилянтен анализатор, взет направо от университета, който може да сглоби голямата картина по-бързо от всеки друг. 

Тези първокласни агенти неуморно разследват мащабни случаи, включващи тероризъм, организирана престъпност и контраразузнаване.

„ФБР“: Понеделник - петък, 22.30 ч. по NOVA