За сериала

All Inclusive - сезон 2

В новите епизоди на сериала тази есен предстои следващата щура семейна ваканция – този път в планината. Към Чобанови и Сиромашки отново ще се присъединят и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Семействата ще тръгнат по стъпките на древните траки, скрили в района мистично съкровище, което ще обсеби мислите на част от героите. Почивката ще бъде заредена с много смях, вълнения и пленяващи гледки от живописните, богати на история Родопи.

В ролите влизат любимите актьори: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Елени Декидис, Алекс Иванов, Силвестър Велячки и Александрия Чальовски. Зрителите ще видят също и интересни нови герои. Специално участие в сериала ще има актьорът, обичан от няколко поколения българи - Антон Радичев, който се завръща към телевизионната комедия с много любопитна роля, написана за него.

„All Inclusive“ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият на втория сезон е дело на Иван Ангелов и Георги Иванов. Продължението на поредицата отново ще бъде озвучено от едноименната песен от сериала „All Inclusive“ в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

Не пропускайте втория сезон на „All Inclusive“ от септември по NOVA.