Не ме оставяй (премиера)

Понеделник - петък, 15.00 ч.

За сериала

Не ме оставяй (премиера)

Не ме оставяй (премиера)
Beni Bırakma

2018-2020 / Турция
Драма, романтичен

Режисьор: Джанан Евджимен, Нужин Йълдъз
В ролите: Еркан Вели, Съла Йозлем Йонемли, Емрах Ак Думан, Суде Догар, Кейко Белир Ярар, Гонджа Якут, Есенгюл Айпек, Чаала Чукур Ова и др.  

Арзу е жена на средна възраст, която има щастлив брак и хубав живот. Съпругът ѝ Дженгиз и двамата  ѝ синове Тарък и Емре живеят заедно в Анкара. Емре се връща у дома, след като е завършил медицина. При завръщането му старият приятел на Арзу Есин им идва на гота и това променя живота им. Защото Есин е единственият човек, който знае истината за истинския баща на Тарик – братовчедът на Есин Орхан. Орхан обезчестява Арзу, докато са студенти, и я изоставя. Есин използва тази тайна, за да постигне охолния живот, за който си мечтае, и планира да ожени дъщеря си Джансу за Емре. 

Когато на Емре му се налага да посети Истанбул за медицински семинар, Джансу е принудена от майка си да се срещне се него и да го разведе из града. Но в спомените на Джансу Емре е пълно и грозновато момче, затова тя изпраща прислужницата си да се срещне с него и да се престори, че е тя. Прислужницата Зейнеп се съгласява, защото има нужда от пари, за да завърши образованието си по медицина. Емре и Зейнеп се влюбват от пръв поглед и това се превръща в преломен момент за всички и повод за огромно напрежение за Арзу. Между Джансу и Зейнеп се разразява война, която проваля плановете на Есин. Арзу ще трябва да се бори с много събития, но няма да успее да попречи на семейството си да се разпадне.

„Не ме оставяй: Понеделник - петък, 15.00 ч. по NOVA