За сериала

Новобранецът (сезон 1)

Новобранецът (премиера)
The Rookie

2018- / САЩ
Екшън / Криминален / Драма

Създател: Алекси Хоули 
В ролите: Нейтън Филиън, Алиса Диас, Ричард Т. Джоунс, Ерик Уинтър, Шон Ашмор, Мелиса О'Нийл, Мекиа Кокс, Брент Хуф и др. 

Да започнеш отначало не е лесно, особено за Джон Нолън (Нейтън Филиън) – 40-годишен мъж от малък град, който става свидетел на банков обир. Осъзнавайки колко е крехък животът, Джон решава да преследва мечтата си да стане полицай в Лос Анджелис. Той е най-възрастният новак в полицейското управление и някои от шефовете го възприемат скептично като човек, който просто изживява кризата на средната възраст. Ако не успее да поддържа темпото на младите си колеги и престъпниците, ще изложи на риск човешки животи, включително и своя собствен. Но ако съумее да използва житейския си опит, решителността си и чувството си за хумор, може да постигне вдъхновяващ успех в тази нова глава от своя живот.
Сериалът е вдъхновен от истинска история и засяга универсалните теми за новото начало, трудните избори и смелостта да бъдеш себе си. Проектът събира отново звездата Нейтън Филиън и изпълнителния продуцент Алекси Хоули за първи път от любимия на феновете сериал „Касъл“.

„Новобранецът“: Вторник - петък, 21.00 ч. по NOVA