Епизод 4 / Сезон 2

Епизод 4 / Сезон 2

Калин Сърменов в „Извън новините”

„Сякаш тепърва започвам отначало, а вече е имало толкова много начала”. Това е само част от изповедта на Калин Сърменов пред малката камера на „Извън новините”, която зрителите ще видят тази неделя по Нова. Калин не прие веднага предизвикателството на Ани Салич да направи видеодневници, а това звучи странно – актьор, художник, бизнесмен, телевизионен водещ, Калин не се крие от публичността. Даже напротив – изглежда като да я търси. 

Обикновено там някъде, зад всичко, което е публично, остава нещо скрито. Остават боичките, които баща му е купил от чужбина и пази до днес. Остават всекидневните разговори с майка му, която постоянно обгрижва. Зад всичко е и прекрасното му семейство, за което той е „супер як”. Такъв е и за колегите от рекламната му агенция. 

Дали е така обаче разкрива камерата на „Извън новините”. Той показва любимите предмети в дома си, разказва спомените си, показва непоказваните си картини. Бащата Калин, когото дъщеря му нарича „най-якия пич”, е изрисувал сам стаята на малката Димана. Семейството си прекарва най-добре в къмпинга в Гърция, където Калин прави опити да ги изхрани с риба, но като не успее, ги води в ресторанта.

Също така в предаването Калин Сърменов и Вежди Рашидов ще си нарисуват взаимно портрети, които ще подарят на водещата Ани Салич. Не пропускайте тяхната среща в „Извън новините” тази неделя, 5 октомври, от 14.30 ч. по Нова.